19-01-2024 C. Steinweg Group heeft gisteren een nieuwe FAUN ViaJet 6 veegwagen in gebruik genomen. De machine is voorzien van een hydrostatische HS1010 aandrijving voor het traploos regelen van de rijsnelheid en een optimaal veegresultaat.

FAUN ViaJet 6

C. Steinweg Group gaat dit voertuig inzetten voor het vegen van hun bedrijfsterreinen in het havengebied van Rotterdam. Voor het gemakkelijk uitvoeren van de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden zijn zowel voor de ventilator als de laadbak een was-systeem geconfigureerd. Zodoende kan de chauffeur de opbouw, na de werkzaamheden, gemakkelijk reinigen. Verder is gekozen voor een automatisch smeersysteem, buitenveld verlichting en is de laadbaak grotendeels uitgevoerd in een hoogwaardige RVS soort.

FAUN ViaJet

Iedere FAUN ViaJet machine is uitgerust met een lucht-recyclage systeem. Hierbij wordt tussen de 30 en 70% van de aangezogen lucht teruggevoerd naar de zuigmond. Hierdoor is er sprake van een lager verbruik, lager fijnstofgehalte rondom de machine en kan er tot lage temperaturen worden geveegd. Meer informatie over deze opbouw vindt u op de FAUN ViaJet pagina.

Meer weten over dit project?

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van straatreiniging voor uw organisatie?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.