13-05-2024 HVC start met het elektrisch ledigen van ondergrondse containers met hun nieuwe FAUN kraan-trechter op basis van een Scania chassis.

De FAUN VarioPress opbouw is standaard voorzien van fractie geoptimaliseerde verdichting. Deze techniek draagt bij aan een optimale inzamelcapaciteit afgestemd op de in te zamelen fractie.

De robuuste BekkerLaGram trechter is voorzien van diverse stootrubbers, een scharnierbare goot en brede grofvuilklep. Om de opbouw gemakkelijk intern te bereiken voor inspecties, is er aan de voorzijde voor een uitschuifbare trap met handvaten gekozen.

BekkerLaGram wenst HVC en zijn medewerkers prettige en veilige werkzaamheden toe met hun nieuwe voertuigen!

FAUN VarioPress met BekkerLaGram trechter

De FAUN VarioPress opbouwen zijn geschikt voor het legen van een diversiteit aan ondergrondse containers. Zo is de kraak-pers opbouw voorzien van een robuuste BekkerLaGram trechter welke beschikt over rubberen bekleding aan de binnenzijde. De rubberen bekleding draagt bij aan de levensduur van zowel container als trechter en verminderd de geluidsoverlast voor bewoners. De opbouw is geschikt voor het inzamelen van alle gangbare afvalstromen zoals GFT, GFE, restafval, papier, karton en plastic afval.

FAUN VarioPress

De FAUN VarioPress kenmerkt zich door zijn bedieningsgemak, krachtige verdichting en korte achter-overbouw. De opbouw is in verschillende formaten en zowel als achterlader als kraan-trechter beschikbaar. Meer informatie over deze opbouw vindt u op de FAUN VarioPress pagina.

Meer weten over dit project?

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van afvalinzameling voor uw organisatie?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.