25-10-2023 Ter uitbreiding van het wagenpark heeft Flex Rent B.V. twee nieuwe FAUN VarioPressen met BLG trechters in gebruik genomen. De opbouw voorziet in een hoog laadvolume met een gunstige gewichtsverdeling. Verder is de opbouw voorzien van diverse extra’s zoals een grofvuilklep, met rubber beklede trog, LED-verlichting en centrale smering.

BekkerLaGram wenst Flex Rent B.V. en zijn klanten prettige en veilige werkzaamheden toe met hun nieuwe voertuigen!

FAUN VarioPress met BekkerLaGram trechter

Deze voertuigen worden toegevoegd aan de verhuurvloot van Flex Rent B.V. De opbouwen zijn geschikt voor het legen van een diversiteit aan ondergrondse containers. Zo is de kraak-pers opbouw voorzien van een robuuste BekkerLaGram trechter welke beschikt over rubberen bekleding aan de binnenzijde. De rubberen bekleding draagt bij aan de levensduur van zowel container als trechter en verminderd de geluidsoverlast voor bewoners. De opbouw is geschikt voor het inzamelen van alle gangbare afvalstromen zoals GFT, GFE, restafval, papier, karton en plastic afval.

FAUN VarioPress

De FAUN VarioPress kenmerkt zich door zijn bedieningsgemak, krachtige verdichting en korte achter-overbouw. De opbouw is in verschillende formaten en zowel als achterlader als kraan-trechter beschikbaar. Meer informatie over deze opbouw vindt u op de FAUN VarioPress pagina.

Meer weten over dit project?

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van afvalinzameling voor uw organisatie?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.