19-09-2023 Gemeente Hoorn heeft gisteren een nieuwe BekkerLaGram rioolcombi in ontvangst genomen. Deze zeer complete opbouw is o.a. voorzien van een krachtige vacuümpomp, tank-in-tank, efficiënt HD-systeem en een zuigcassette met uithouder.

Door de gecombineerde uithouder kunnen diverse rioolwerkzaamheden efficiënt en met een hoog bedieningsgemak uitgevoerd worden. Daarnaast beschikt dit voertuig over diverse opbergmogelijkheden voor gereedschap, uitrusting en zuigslangen.

BekkerLaGram wenst Piet, Edwin en hun collega’s prettige en veilige werkzaamheden toe!

BekkerLaGram rioolcombi

De inzet van gemeente Hoorn was om een zeer compleet rioolvoertuig in gebruik te nemen die qua afmetingen compacter was dan hun oude voertuig. De BekkerLaGram rioolcombi kent door zijn tank-in-tank constructie een hoog volume met een goede gewichtsverdeling en korte achteroverbouw. Dit voertuig zal ingezet worden voor diverse werkzaamheden zoals het periodiek reinigen van rioleringen, onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van verschillende calamiteiten.

Iedere rioolvoertuig uniek

Dit voertuig is volledig naar de eisen en wensen van Gemeente Hoorn samengesteld en opgebouwd. Het ontwerp en de productie vindt in eigen beheer plaats. Dit gecombineerd met de projectmatige manier van werken zorgt ervoor dat we zeer flexibel zijn en graag met onze klanten kijken naar een passende oplossing.

De BekkerLaGram rioolcombi kent vele voordelen zoals een korte achteroverbouw, ideale gewichtsverdeling en laag energieverbruik. Meer informatie over onze rioolvoertuigen kunt u vinden op de productpagina.

Meer weten over dit project?

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van rioolreiniging voor uw organisatie?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.