05-10-2023 Gemeente Rotterdam heeft vandaag twee nieuwe VarioPressen met BLG trechter in gebruik genomen. De opbouw beschikt over diverse extra’s zoals LED verlichting, rubberen bekleding in de trog en een automatisch smeersysteem.

FAUN VarioPress met BekkerLaGram trechter

Dit voertuig zal ingezet gaan worden voor het legen van een diversiteit aan ondergrondse containers in Gemeente Rotterdam. Zo is de kraakpers opbouw voorzien van een robuuste BekkerLaGram trechter voorzien van rubberen bekleding aan de binnenzijde. De rubberen bekleding draagt bij aan de levensduur zowel container als trechter en verminderd de geluidsoverlast voor bewoners. De opbouw is geschikt voor het inzamelen van alle gangbare afvalstromen zoals GFT, GFE, restafval, papier, karton en plastic afval.

FAUN VarioPress

De FAUN VarioPress kenmerkt zich door zijn bedieningsgemak, krachtige verdichting en korte achter-overbouw. De opbouw is in verschillende formaten en zowel als achterlader als kraantrechter beschikbaar. Meer informatie over deze opbouw vindt u op de FAUN VarioPress pagina.

Meer weten over dit project?

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van afvalinzameling voor uw organisatie?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.