08-03-2024 Op een zonnige vrijdagochtend is de nieuwe FAUN VarioPress met Zoeller belading en BekkerLagram One-Stop systeem door ARCO in gebruik genomen.

Dit voertuig is geschikt voor het ledigen en wassen van diverse 2-wiel en 4-wiel containers in één gang. Doordat er voor beide werkzaamheden maar één voertuig benodigd is, is er sprake van een minimale belasting voor omgeving en milieu.

Ook is de opbouw uitgerust met een spuitlans voor het uitvoeren van handmatige reinigingswerkzaamheden.

Totaaloplossing

De opbouw is voorzien van een schoonwaterpomp, verwarmingsinstallaties en een spuithaspel. Door de combinatie tussen inzamelopbouw met Zoeller belading en het was-systeem ontstaat er een totaaloplossing voor het ledigen en wassen van bovengraondse 2- en 4-wiel containers.

FAUN VarioPress

De FAUN VarioPress kenmerkt zich door zijn bedieningsgemak, krachtige verdichting en korte achter-overbouw. De opbouw is in verschillende formaten en zowel als achterlader als kraan-trechter beschikbaar. Meer informatie over deze opbouw vindt u op de FAUN VarioPress pagina.

BekkerLaGram One-Stop

De BekkerLaGram One-Stop installatie is ontwikkeld voor het ledigen en reinigen van containers in één gang.. Het One-Stop systeem is beschikbaar voor achterladers en kraan-trechter voertuigen. Meer informatie over het One-Stop systeem vindt u op de pagina containerreiniging.

 

 

Meer weten over dit project?

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van afvalinzameling voor uw organisatie?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.