14-12-2023 twee nieuwe vacuümwagens voor Teeuwissen Rioolreiniging B.V.

De opbouwen zijn voorzien van een helikopter haspel met uithouder, een bordes en diverse opbergmogelijkheden voor optimaal werkgemak.

Daarnaast beschikt één van de voertuigen over een gecombineerd hoge druk haspel. Met dit haspel kunnen twee hoge druk slangen gemakkelijk op hetzelfde werkpunt worden afgelaten.

Bij de andere configuratie is gekozen voor een opberghaspel voor de zuigslangen en een elektrische lier. Dit voertuig is tevens voorzien van een ADR-uitvoering voor het opzuigen en transporteren van gevaarlijke stoffen.

 

BekkerLaGram combi

Dit voertuigtype is gericht op het opzuigen van verschillende soorten vloeistoffen zoals slib, modder, zand en soortgelijke materie. Daarnaast kan met het hogedruksysteem een variëteit aan reinigingswerkzaamheden worden uitgevoerd. De opbouwen kunnen worden voorzien van een ADR certificering en zodoende geschikt voor het werken met gevaarlijke stoffen.

Ieder voertuig uniek

Deze voertuigen zijn volledig naar de eisen en wensen van de klant samengesteld en opgebouwd. Het ontwerp en de productie vindt in eigen beheer plaats. Dit gecombineerd met de projectmatige manier van werken zorgt ervoor dat we zeer flexibel zijn en graag met onze klanten kijken naar een passende oplossing.

Meer informatie over onze voertuigen in de sector industriële reiniging kunt u vinden op de productpagina.

Meer weten over dit project?

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van rioolreiniging voor uw organisatie?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.