03-11-2023 Wilchem Milieu- en Incident Management heeft op Donderdag 2 November de sleutels ontvangen van hun nieuwe BekkerLaGram ADR Combi.

De RVS slibtank heeft een capaciteit van 12 m3 en is aan weerszijden voorzien van RVS watertanks met een totale inhoud van 6 m3. Voor het uitvoeren van zuigwerkzaamheden is gekozen voor een zeer krachtige vacuümpomp met een capaciteit van 4000 m3/uur.

Voor het werken met gevaarlijke stoffen is de opbouw voorzien van diverse installaties waaronder een SafeGround aardinghaspel.

 

BekkerLaGram ADR combi

Dit voertuigtype is gericht op de industriële reiniging voor het opzuigen van verschillende soorten vloeistoffen, chemicaliën, slib, modder, zand en soortgelijke materie. Daarnaast kan met het hogedruksysteem een variëteit aan reinigingswerkzaamheden worden uitgevoerd. Deze opbouwen zijn voorzien van een ADR certificering en zodoende geschikt voor het werken met gevaarlijke stoffen.

Ieder voertuig uniek

Dit voertuig is volledig naar de eisen en wensen van Wilchem samengesteld en opgebouwd. Het ontwerp en de productie vindt in eigen beheer plaats. Dit gecombineerd met de projectmatige manier van werken zorgt ervoor dat we zeer flexibel zijn en graag met onze klanten kijken naar een passende oplossing.

Meer informatie over onze voertuigen in de sector industriële reiniging kunt u vinden op de productpagina.

Meer weten over dit project?

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van rioolreiniging voor uw organisatie?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.