14-09-2023 Afgelopen middag heeft Vconsyst in Zaandam een nieuw One Stop inzamelvoertuig in gebruik genomen. Dit voertuig is geschikt voor het legen én wassen van ondergrondse containers in één gang.

Doordat er voor beide werkzaamheden maar één voertuig benodigd is, is er sprake van een minimale belasting voor omgeving en milieu.

Voor het hijsen van de ondergrondse containers is gekozen voor een HIAB kraan en de opbouw is gemonteerd op een VOLVO FM.

Totaaloplossing

De opbouw is voorzien van twee schoonwaterpompen, verwarmingsinstallaties en spuithaspels. Door de combinatie tussen inzamelopbouw met trechter en het was-systeem ontstaat er een totaaloplossing voor het ledigen en wassen van ondergrondse containers.

FAUN VarioPress

De FAUN VarioPress kenmerkt zich door zijn bedieningsgemak, krachtige verdichting en korte achter-overbouw. De opbouw is in verschillende formaten en zowel als achterlader als kraan-trechter beschikbaar. Meer informatie over deze opbouw vindt u op de FAUN VarioPress pagina.

BekkerLaGram One-Stop

De BekkerLaGram One-Stop installatie is ontwikkeld voor het ledigen en reinigen van containers in één gang.. Het One-Stop systeem is beschikbaar voor achterladers en kraan-trechter voertuigen. Meer informatie over het One-Stop systeem vindt u op de pagina containerreiniging.

 

 

Meer weten over dit project?

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van afvalinzameling voor uw organisatie?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.