15-08-2023 PreZero Nederland heeft vandaag een nieuwe KROLL combi recycler in gebruik genomen. Deze opbouw is voorzien van een pneumatisch beweegbare wand. Hiermee kan men de verhouding slib versus schoonwater gedurende de werkdag aanpassen.

Naast de pneumatisch beweegbare wand beschikt deze opbouw ook over een water recyclage systeem waarmee water uit het slib kan filteren. Hierdoor ontstaat er een zeer hoge autonomie op het gebied van waterverbruik.

Tijdens de aflevering is uiteraard voorzien in kundige begeleiding en training voor het gebruik en dagelijks onderhoud van de opbouw.

KROLL combi rioolvoertuig met water recycling

Naast de hoge autonomie op het gebied van water is er ook gedacht aan het werk- en bedieningsgemak voor de machinist. Zo beschikt de opbouw over een casettesysteem met gecombineerde uithouder waardoor er gemakkelijk boven het werkgebied gepostioneerd kan worden. Ook is er voorzien in diverse kijkgaten, een houder voor een trap en veel opbergruimte voorzien.

BekkerLaGram wenst Pre Zero en zijn medewerkers veilige en prettige werkzaamheden toe met hun nieuwe voertuig!

KROLL rioolvoertuigen

De samenwerking tussen BekkerLaGram en KROLL gaat lang terug waarbij wij als officiële dealer in Nederland fungeren. We hebben dan ook een grote voorraad aan KROLL-onderdelen en monteurs opgeleid door KROLL tot uw beschikking. De KROLL rioolopbouwen kenmerken zich door hun specifieke techniek zoals een waterrecyclage systeem en pneumatisch beweegbare wand. Hiermee zijn deze opbouwen een welkome aanvulling op onze eigen opbouwen.

Benieuwd welke soort rioolopbouw het meest bij uw onderneming of werkgebied past? Bekijk dan de productpagina of vul het contactformulier hier rechts in.

Meer weten over dit project?

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van rioolreiniging voor uw organisatie?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.