20-02-2024 Twente Milieu heeft vrijdag een nieuwe BekkerLaGram kolkenzuiger in gebruik genomen.

De opbouw is voorzien van een banaantank waarbij er is gekozen voor een hoge capaciteit slibtank gecombineerd met een krachtige vacuümpomp.

Daarnaast beschikt dit voertuig over diverse extra’s zoals een handen-wastank, puinbak, beschermbeugels en diverse opbergmogelijkheden.

BekkerLaGram kolkenzuiger

Dit voertuig zal door Twente Milieu ingezet worden voor het reinigen van de kolken in o.a. Hengelo en Enschede. Door te kiezen voor een banaantank is er sprake van een ideale verhouding tussen slib- en schoonwater en een optimale gewichtsverdeling. Daarnaast beschikt dit voertuig over diverse extra’s zoals een handen-wastank, puinbak, beschermbeugels en diverse opbergmogelijkheden.

Iedere rioolvoertuig uniek

Dit voertuig is volledig naar de eisen en wensen van Twente Milieu samengesteld en opgebouwd. Het ontwerpen en de productie vindt bij ons in eigen beheer plaats. Dit gecombineerd met de projectmatige manier van werken zorgt ervoor dat we zeer flexibel zijn en graag met onze klanten kijken naar een passende oplossing.

De BekkerLaGram kolkenzuiger kent vele voordelen zoals een korte achteroverbouw, ideale gewichtsverdeling en laag energieverbruik. Meer informatie over onze kolkenzuigers kunt u vinden op de productpagina.

Meer weten over dit project?

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van rioolreiniging voor uw organisatie?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.