01-09-2023 Van der Steen Reiniging en Transport heeft deze week een nieuwe FAUN VarioPress met One-Stop installatie in gebruik genomen. Door de combinatie tussen de inzamelopbouw met trechter en het waassysteem is er voor inzamelen en reiniging maar één voertuig benodigd.

Totaaloplossing

De opbouw is voorzien van twee schoonwaterpompen, verwarmingsinstallaties en spuithaspels. Voor het legen van de betonputten is er voor een vacuümsysteem met zuighaspel gekozen. Door de combinatie tussen inzamelopbouw met trechter en het was-systeem ontstaat er een totaaloplossing voor het ledigen en wassen van ondergrondse containers.

FAUN VarioPress

De FAUN VarioPress kenmerkt zich door zijn bedieningsgemak, krachtige verdichting en korte achter-overbouw. De opbouw is in verschillende formaten en zowel als achterlader als kraan-trechter beschikbaar. Meer informatie over deze opbouw vindt u op de FAUN VarioPress pagina.

BekkerLaGram One-Stop

De BekkerLaGram One-Stop installatie is ontwikkeld voor het ledigen en reinigen van containers in één gang. Het One-Stop systeem is beschikbaar voor achterladers en kraan-trechter voertuigen. Meer informatie over het One-Stop systeem vindt u op de pagina containerreiniging.

 

 

Meer weten over dit project?

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van afvalinzameling voor uw organisatie?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.