15-06-2023 Vandaag hebben de medewerkers van Vconsyst de sleutels in ontvangst genomen van hun nieuwe vacuümwagen te Zaandam.

Op deze locatie hebben SRP Vlaardingen / Amsterdam (regio Amsterdam) en VConsyst onlangs een gedeelde locatie geopend.

Vacuümwagen met kraan

Dit voertuig zal ingezet gaan worden voor het reinigen en legen van de betonputten voor ondergrondse containers in Amsterdam. Om dit snel en effectief uit te voeren is de opbouw voorzien van een krachtige vacuümpomp, twee compacte HD-haspels en een zuighaspel op het achterdeksel.

Voor het hijsen van de ondergrondse containers is er gekozen voor een HIAB kraan en de opbouw is gemonteerd op een VOLVO FM.

BekkerLaGram wenst Vconsyst en zijn medewerkers veilige en prettige werkzaamheden toe met hun nieuwe vacuümwagen!

Belang van reiniging

Met het (periodiek) reinigen van de betonputten wordt de levensduur van de ondergrondse container behouden. Daarnaast draagt het reinigen bij aan een fijne woonomgeving omdat het ongedierte en stankoverlast tegen gaat. BekkerLagram is een specialist in materiaal voor reiniging van ondergrondse containers, betonputten en bovengrondse containers. Meer informatie hierover vindt u onze pagina containerreiniging

Over Vconsyst

VConsyst is een maatschappelijk bewuste dienstverlener met totaaloplossingen voor de volledige inrichting en het beheer van de openbare buitenruimte. Met meer dan 250 jaar gezamenlijke ervaring denken wij graag met de klant mee op het gebied van fietsparkeersystemen, afvalbakken, overkappingen, zitmeubilair en ondergrondse containers in de openbare buitenruimte.
Zij denken ook mee op het gebied van circulariteit, innovatie en beheer en leveren een bijdrage aan een circulaire economie door het maken en onderhouden van de juiste producten en diensten.

Meer weten over dit project?

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van containerreiniging voor uw organisatie?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.