Bekijk hier al onze verschillende categorieën voertuigen

Container­reiniging

BekkerLaGram is een specialist op het gebied van systemen voor containerreiniging en al meer dan 25 jaar actief in de productie hiervan. De One Stop was-systemen worden dan ook in huis ontworpen waardoor we voor verschillende doeleinden in een passend systeem kunnen voorzien.

Lees meer

Afvalinzameling

BekkerLaGram is al meer dan 25 jaar officieel dealer van het merk FAUN. Het merendeel van de FAUN afval inzamel-opbouwen wordt in Duitsland geproduceerd maar kunt u overal ter wereld tegenkomen. Met een FAUN product bent u verzekerd van een gebalanceerd afval inzamelvoertuig met de nieuwste techniek aan boord.

Lees meer

Rioolreiniging

De rioolvoertuigen van BekkerLaGram kenmerken zich door een lange levensduur, hoog bedieningsgemak en laag verbruik. Door de jaren heen hebben we al meer dan 300 rioolvoertuigen aan onze klanten mogen leveren.

Lees meer

Straatreiniging

BekkerLagram beschikt over een breed assortiment voor het uitvoeren van diverse veegwerkzaamheden. Van het vegen van de binnenstad tot gespecialiseerde wegdekreiniging van de snelweg, bij BekkerLaGram bent u aan het juiste adres.

Lees meer

Industriële reiniging

De industriële reinigingsvoertuigen van BekkerLaGram kan je tegenkomen in havengebieden, raffinaderijen, fabrieksterreinen en industriegebieden wereldwijd. Naast productie zijn we ook gespecialiseerd in het leveren van onderdelen en uitvoeren van reparaties en service aan dergelijke voertuigen.

Lees meer