Afvalinzameling

Met een FAUN product bent u verzekerd van een gebalanceerd afval inzamelvoertuig met de nieuwste techniek aan boord. FAUN hecht net als BekkerLaGram veel waarde aan een hoog kwaliteitsniveau en bedieningsgemak.

De vuilniswagens van FAUN

BekkerLaGram is al meer dan 25 jaar officieel dealer van het merk FAUN. Het merendeel van de FAUN afval inzamel-opbouwen wordt in Duitsland geproduceerd maar kunt u overal ter wereld tegenkomen.

FAUN beschikt over diverse opbouwen met verschillende volumes, verdichtingstechnieken en inzamelmethoden. Hierdoor is er altijd een passende oplossing voor uw inzamelgebied. In de moderne FAUN fabriek worden alle opbouwen volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden geproduceerd.

Voor de Nederlandse markt heeft BekkerLaGram een eigen trechter ontwikkeld die zich kenmerkt door zijn robuuste bouw en mogelijkheden voor klantspecifieke aanpassingen.

Door het lage energieverbruik van de FAUN opbouwen bespaart u op het gebied van verbruik en zijn ze zeer geschikt voor toepassing op een elektrisch chassis.

Divers assortiment

Opbouwen van 3.5 tot en met 40 m3 mogelijk in verschillende uitvoeringen. Daarnaast zijn er verschillende opties om het bedieningsgemak verder te verhogen.

 

 

Altijd onderdelen op voorraad

We beschikken over onze eigen voorraad FAUN onderdelen in ons magazijn. Ook zijn onze service monteurs opgeleid om onderhoud en reparaties vakkundig uit te voeren.

Emissieloos 

De opbouwen van FAUN zijn door hun lage energieverbruik uitermate geschikt voor toepassing op een elektrisch- of waterstof chassis.

Waar kunt u FAUN vuilniswagens voor inzetten?

  • Emissievrij afval inzamelen
  • Binnenstedelijke afvalinzameling
  • Afvalinzameling in buitengebieden
  • Legen van kliko’s en bovengrondse containers
  • Legen van ondergrondse containers
  • Inzamelen van onder andere GFT, restafval en bedrijfsafval