FAUN City

De FAUN City is uitermate geschikt voor plaatsen die met een grote vuilniswagen niet te bereiken zijn. Het systeem is voorzien van een persmechanisme en eigen beladingsysteem.

De aluminium structuur zorgt voor een volledig lekdichte en corrosievrije opbouw met een laag gewicht. Daarnaast kent de opbouw een lange levensduur en is deze 100% recyclebaar.

Afhankelijk van de gekozen uitvoering is deze opbouw ook beschikbaar als hoogkieper waardoor het kan overstorten in een perscontainer of grote achterlader.

 

De voordelen FAUN City

 • Stevige maar lichtgewicht aluminium opbouw
 • Beschikbaar op een 3,5t chassis
 • Overstorten in een grote achterlader of perscontainer mogelijk
 • Zeer wendbaar door de korte wielbasis
 • Korte achteroverbouw
 • Beschikbaar op haakarm systeem
 • Belading geschikt voor 80 tot 1.100 L. containers

Door de compacte afmetingen, korte wielbasis, kleine draaicirkel en korte achter overbouw zijn de FAUN City voertuigen extreem wendbaar.

De lichte maar sterke aluminium constructie zorgt voor een laag eigen gewicht en is daardoor zeer geschikt voor een elektrisch chassis met behoud van een werkbaar laadvermogen.

De belading is geschikt voor het optillen van 80 tot 1.100 L. containers tot een gewicht van 450 kg. Daarnaast is de opbouw te voorzien van een weeg en/of identificatiesysteem

Toepassingen FAUN City

De FAUN City voertuigen kan door zijn eigenschappen ingezet worden voor doeleinden waar een normale vuilniswagen niet uit de voeten kan. Denk hierbij aan afvalinzameling in binnensteden, voetgangersgebieden, fabrieken, pretparken, recreatieparken, parkeergarages, vliegvelden en nog veel meer.

Specificaties

Laadbak inhoud
3.5 – 9 m³
Voertuigbreedtes
1.60 t/m 2.25 m.
Belading
FAUN beladingsysteem
80 t/m 1.100 L. containers
Geschikt voor
Diverse compacte chassis
Opties
Container spoelsysteem
Weegsysteem
Grofvuilklep

Meer weten?

  Bent u benieuwd of een dergelijke voertuig voor uw organisatie interessant kan zijn?

  Onze vertegenwoordigers vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij op het gebeid van inzamelvoertuigen kunnen bieden.

  Bas Scheele
  Vertegenwoordiger