Bovengrondse containerreiniging

De One Stop oplossing voor achterladers wordt geleverd als een geïntegreerd systeem in een inzamelvoertuig. Voor verschillende inzamelsystemen en beladingen kan BekkerLagram de juiste One Stop installatie leveren.

De wasinrichting komt direct in actie na het legen van de vuilcontainer. De roterende sproeikoppen spuiten onder hoge druk water rondom in de container en wast deze van onder tot boven. Het vuile water wordt opgevangen in de laadbak en middels een vuilwaterpomp afgevoerd naar de vuilwatertank.

Doordat de installatie is geïntegreerd in de opbouw van het inzamelvoertuig is de aanschaf van een afzonderlijk reinigingsvoertuig niet nodig. Indien gewenst kan het voertuig in worden gezet voor enkel inzameling van diverse soorten afval zoals restafval, GFT, plastic en papier.

One stop bovengronds

De voordelen BekkerLaGram One Stop

 • Effectieve reiniging van de containers
 • Geïntegreerd in een achterlader
 • Minimale belasting voor omgeving en milieu
 • Gaat stank- en ongedierte overlast tegen
 • Draagt bij aan een hygiënische woonomgeving
 • Gemakkelijk instelbaar op vervuilingsniveau
 • Aanschaf apart reinigingsvoertuig overbodig
 • 25+ jaar ervaring met was systemen

Door de steeds langere periodes van warmte en vermindering van inzamelmomenten is stank- en ongedierte overlast steeds vaker aan de orde. Met de One Stop oplossing kan dit probleem makkelijk worden verholpen zonder hiermee de omgeving extra te belasten.

Doordat het vuile water wordt opgevangen is er geen sprake van milieuoverlast en door de gemakkelijke bediening is een optimaal resultaat vanzelfsprekend. Indien gewenst kan de opbouw worden voorzien van één of meerdere spuitlansen zodat de containers ook aan de buitenzijde gereinigd kunnen worden of voor het uitvoeren van andere handmatige reinigingswerkzaamheden.

Specificaties

Laadbak inhoud
10 – 20 m³
Schoonwatertank
1500 - 3500 L.
Vuilwater tank
1000 - 2000 L.
Maximale waterdruk
Ca. 100 bar
Warmwatersysteem
Tot ca. 60°C
Was cyclus
2 - 12 sec.
Waskoppen
2 stuks roterend
Haspels
2 stuks met spuitlans
Geschikt voor
FAUN VarioPress
FAUN RotoPress
Diverse achterladers
Diverse beladingssystemen

Meer weten?

  Bent u benieuwd of een dergelijke voertuig voor uw organisatie interessant kan zijn?

  Onze vertegenwoordigers vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij op het gebied van containerreiniging kunnen bieden.

  Bas Scheele
  Vertegenwoordiger

  Meer container reiniging voertuigen