Ondergrondse containerreiniging

De One Stop oplossing voor kraan-trechtervoertuigen wordt geleverd als een geïntegreerd systeem in een inzamelvoertuig of in een afzetbare perscontainer. Naast het legen en wassen van ondergrondse containers kunnen beide worden voorzien van spuitlansen en een vacuümsysteem voor reiniging van de zuilen en betonputten.

De wasinrichting komt direct in actie na het legen van de ondergrondse container. De roterende sproeikoppen spuiten onder hoge druk water rondom in de container en wast deze van onder tot boven. Het vuile water wordt opgevangen in de laadbak en middels een vuilwaterpomp afgevoerd naar de vuilwatertank.

Doordat de installatie is geïntegreerd in een inzamelopbouw of perscontainer is de aanschaf van een afzonderlijk reinigingsvoertuig overbodig. Indien nodig kan het voertuig in worden gezet voor enkel inzameling van diverse soorten afval zoals restafval, GFT, plastic en papier.

De voordelen van BekkerLaGram One Stop

 • Effectieve reiniging van containers, zuilen en betonputten
 • Geïntegreerd in een kraan-trechter of perscontainer
 • Minimale belasting voor omgeving en milieu
 • Gaat stankoverlast en ongedierte tegen
 • Draagt bij aan een hygiënische woonomgeving
 • Gemakkelijk instelbaar op vervuilingsniveau
 • Aanschaf apart reinigingsvoertuig overbodig
 • 25+ jaar ervaring met was systemen

Door de steeds langere periodes van warmte en vermindering van inzamelmomenten is stank- en ongedierte overlast steeds vaker aan de orde. Met onze One Stop oplossingen kan dit probleem makkelijk worden verholpen zonder hiermee de omgeving extra te belasten.

Doordat het vuile water wordt opgevangen is er geen sprake van milieuoverlast en door de gemakkelijke bediening is een optimaal resultaat bij iedere vervuilingsgraad optimaal.

Met de spuitlansen kunnen de zuilen en betonputten gereinigd worden. Optioneel is het toevoegen van een vacuümsysteem voor het leegzuigen van de betonputten.

 

Specificaties

Laadbakinhoud
13 – 24 m³
Schoonwatertank
1500 - 3000 L.
Vuilwater tank
1000 - 2000 L.
Maximale waterdruk
Ca. 180 bar
Warm water systeem
Tot ca. 80°C
Was cyclus
2 - 12 sec.
Waskop
1 stuks roterend
Haspels
2 stuks met spuitlans
Geschikt voor
FAUN VarioPress
Perscontainer
Diverse kraan-trechter opbouwen
Opties
Vacuümsysteem voor het legen van betonputten

Meer weten?

  Bent u benieuwd of een dergelijke voertuig voor uw organisatie interessant kan zijn?

  Onze vertegenwoordigers vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij op het gebeid van containerreiniging kunnen bieden.

  Fabian Bras
  Directeur

  Meer container reiniging voertuigen

  Er zijn geen andere voertuigen in deze categorie.