BekkerLaGram combiwagen 

Met de BekkerLaGram combiwagen bent u verzekerd van een zeer compleet voertuig dat is voorzien van robuuste techniek.

Dit voertuigtype is gericht op de industriële reiniging voor het opzuigen van verschillende soorten vloeistoffen, chemicaliën, slib, modder, zand en soortgelijke materie. Daarnaast kan met het hogedruksysteem een variëteit aan reinigingswerkzaamheden worden uitgevoerd. Deze opbouwen zijn voorzien van een ADR certificering en zodoende geschikt voor het werken met gevaarlijke stoffen.

Door de jaren heen hebben we vele combiwagens mogen leveren welke zijn voorzien van de door de klant gewenste specificaties en opties. We kijken graag samen met u naar een passende samenstelling voor uw werkgebied.

De voordelen van een BekkerLaGram combiwagen

 • Zuigen met krachtige vacuümpomp
 • Reinigen met een krachtig hogedruksysteem
 • ADR gecertificeerd
 • Inzetbaar voor vervoer van gevaarlijke stoffen
 • Diverse configuratiemogelijkheden
 • K1 en K2 regeling mogelijk
 • Korte achteroverbouw
 • Eenvoudige en ergonomische bediening
 • Hoogwaardige materiaalkeuze

De BekkerLaGram combiwagens zijn gericht op het snel, efficiënt en veilig uitvoeren van zuig- en perswerkzaamheden, transport van (gevaarlijke) stoffen en het uitvoeren van reinigingswerkzaamheden in de chemische industrie.

De krachtige vacuümpomp heeft een aparte bedrijfswatertank en het HD-systeem wordt gevoed door de schoonwatertank. De grootte van de slib- en schoonwatertanks zijn afhankelijk van uw wensen en werkgebied. Alle tanks worden zijn gemaakt van RVS en we houden bij de constructie altijd rekening met een evenwichtige verdeling.

Er is keuze uit diverse opties voor afstemming op het werkgebied. Daarnaast is de opbouw te voorzien van een SIR- ADR uitrusting en K1/K2 regeling met bijbehorende keuringen.

Hoe kan je de BekkerLaGram combiwagen het beste inzetten?

De BekkerLaGram combiwagens worden ingezet voor het opzuigen en blazen van droge stoffen evenals het opzuigen en persen van natte stoffen en slib. Hiermee is de combiwagen geschikt voor het reinigen van (sceptic)tanks, vetputten, olie/waterafscheiders, pomp- en machinekamers en rioleringssystemen.

De BekkerLaGram combiwagens kan je dan ook in verschillende sectoren tegenkomen waaronder productie industrie, chemische industrie, afval, energie en maritieme reiniging. Ook tijdens lekkages, spills en andere calamiteiten kunt u rekenen op de voertuigen van BekkerLaGram.

Samenstellen combiwagen

Voor een optimale afstemming op uw wensen en werkgebied kijken we samen met u naar de mogelijkheden voor een optimale combiwagen. Afhankelijk van de configuratie wordt er gekozen voor een 3-assig of 4-assig vrachtwagen chassis. We houden hierbij rekening met de geldende milieu- en veiligheidsnormen, ergonomie voor de bedieners, levensduur, laadvermogen en gewichtsverdeling.

Meer weten?

  Bent u benieuwd of een dergelijk voertuig voor uw organisatie interessant kan zijn?

  Onze vertegenwoordigers vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij op het gebied van rioolvoertuigen kunnen bieden.

  Fabian Bras
  Directeur