BekkerLaGram droge stoffen wagens

Met de droge stoffen wagens van BekkerLaGram bent u verzekerd van een compleet voertuig dat is voorzien van robuuste techniek.

Deze voertuigen zijn speciaal ontworpen voor toepassingen die kenmerkend zijn in de industriële industrie. Afhankelijk van het proces dienen er droge, vloeibare of gevaarlijke stoffen verwerkt te worden.

De droge stoffen wagens zijn niet zomaar machines. Dit betreffen voertuigen die een ongeëvenaarde zuig- en blaaskracht kunnen ontwikkelen. Daarmee kan het materiaal met behulp van luchtstroom worden verplaatst.

De voordelen van een BekkerLaGram droge stoffen wagens

 • Diverse uitvoeringen droge stoffen wagens
 • ADR en SIR gecertificeerd
 • Breed inzetbaar
 • Afvullen in Big Bags mogelijk
 • Krachtige pompen
 • Eenvoudige en ergonomische bediening
 • Hoogwaardige materiaalkeuze

De BekkerLaGram droge stoffen wagens zijn bedoeld voor het werken met diverse natte en droge stoffen in de industriële sector. Hiervoor zijn de voertuigen voorzien van een filterinstallatie die gassen en stofdeeltjes filtert van de overige materie.

De krachtige pompen zorgen er voor dat de werkzaamheden snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. De grootte van de tank is afhankelijk van uw wensen en werkgebied. We houden bij de constructie altijd rekening met een evenwichtige verdeling.

Deze voertuigen voldoen aan de laatste en strengste eisen voor het werken met droge stoffen. Zo zijn ze onder andere voorzien van ADR en SIR certificeringen.

Hoe kan je de BekkerLaGram droge stoffenwagens het beste inzetten?

De droge stoffen wagens van BekkerLaGram zijn breed inzetbaar maar gespecialiseerd in het zuigen en blazen van catalyst, diverse soorten poeders, grind en glas. Deze voertuigen zal je dan ook voornamelijk zien in industriegebieden of bij een specialtische klus zoals het leegzuigen van een silo of het verwijderen van rubberkorrels van kunstgrasvelden.

Samenstellen droge stoffenwagen

Voor een optimale afstemming op uw wensen en werkgebied kijken we samen naar u naar de mogelijkheden voor een optimaal voertuig voor het verwerken van droge stoffen. We houden hierbij rekening met de geldende milieu- en veiligheidsnormen, ergonomie voor de bedieners, levensduur, laadvermogen en gewichtsverdeling.

Meer weten?

  Bent u benieuwd of een dergelijk voertuig voor uw organisatie interessant kan zijn?

  Onze vertegenwoordigers vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij op het gebied van rioolvoertuigen kunnen bieden.

  Fabian Bras
  Directeur