BekkerLaGram vacuümwagen 

Met de BekkerLaGram vacuüumwagens bent u verzekerd van een zeer compleet voertuig dat is voorzien van robuuste techniek.

Dit voertuigtype is gericht op de industriële reiniging voor het opzuigen van verschillende soorten vloeistoffen, chemicaliën, slib, modder, zand en soortgelijke materie. Deze opbouwen zijn voorzien van een ADR certificering en zodoende geschikt voor het werken met gevaarlijke stoffen.

Door de jaren heen hebben we vele vacuümwagens mogen leveren welke zijn voorzien van de door de klant gewenste specificaties en opties. We kijken graag samen met u naar een passende samenstelling voor uw werkgebied.

De voordelen van een BekkerLaGram vacuümwagen

 • Zuigen met krachtige vacuümpomp
 • ADR gecertificeerd
 • Inzetbaar voor vervoer van gevaarlijke stoffen
 • Diverse configuratiemogelijkheden
 • K1 en K2 regeling mogelijk
 • Korte achteroverbouw
 • Eenvoudige en ergonomische bediening
 • Hoogwaardige materiaalkeuze

De BekkerLaGram vacuümwagens zijn gericht op het snel, efficiënt en veilig uitvoeren van diverse zuig- en perswerkzaamheden, transport van stoffen en het uitvoeren van reinigingswerkzaamheden in de chemische industrie.

De krachtige vacuümpomp heeft een aparte bedrijfswatertank. De grootte van de slibtank is afhankelijk van uw wensen en werkgebied. Optioneel is het mogelijk watercapaciteit te creëren middels zadeltastanks. Alle tanks worden zijn gemaakt van RVS. We houden bij de constructie altijd rekening met een evenwichtige verdeling.

Er is keuze uit diverse opties voor afstemming op het werkgebied. Daarnaast is de opbouw te voorzien van een SIR- ADR uitrusting en K1/K2 regeling met bijbehorende keuringen.

Hoe kan je de BekkerLaGram vacuümwagen het beste inzetten?

De BekkerLaGram vacuümwagens worden ingezet voor het opzuigen en blazen van droge stoffen evenals het persen van natte stoffen en slib. Hiermee is de vacuüumwagen geschikt voor het reinigen van (sceptic)tanks, vetputten, olie/waterafscheiders, pomp- en machinekamers en rioleringssystemen.

De BekkerLaGram vacuümwagens kan je dan ook in verschillende sectoren tegenkomen waaronder productie industrie, chemische industrie, afval, energie en maritieme reiniging. Ook tijdens lekkages, spills en andere calamiteiten kunt u rekenen op de vacuümwagens van BekkerLaGram.

Samenstellen vacuümwagen

Voor een optimale afstemming op uw wensen en werkgebied kijken we samen naar u naar de mogelijkheden voor een optimale vacuümwagen. Afhankelijk van de configuratie wordt er gekozen voor een 3-assig of 4-assig vrachtwagen chassis. We houden hierbij rekening met de geldende milieu- en veiligheidsnormen, ergonomie voor de bedieners, levensduur, laadvermogen en gewichtsverdeling.

Meer weten?

  Bent u benieuwd of een dergelijk voertuig voor uw organisatie interessant kan zijn?

  Onze vertegenwoordigers vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij op het gebied van rioolvoertuigen kunnen bieden.

  Fabian Bras
  Directeur