BekkerLaGram combi-rioolvoertuig

Met de BekkerLaGram combi-rioolvoertuigen bent u verzekerd van een zeer compleet voertuig dat is voorzien van robuuste techniek.

Met het periodiek reinigen van rioleringen, gemalen en tanks blijft de afvoer van regenwater in steden en buitengebieden in stand. Het BekkerLaGram combi-rioolvoertuig is door zijn veelzijdige karakter zowel voor deze werkzaamheden als calamiteiten inzetbaar.

Door de jaren heen hebben we diverse combi-rioolvoertuigen mogen leveren welke zijn voorzien van de door de klant gewenste specificaties en opties. We kijken graag samen met u naar een passende samenstelling voor uw werkgebied.

De voordelen BekkerLaGram combi rioolvoertuigen

 • Tank-in-Tank structuur
 • RVS slibtank
 • Cassette of zuighaspel
 • Korte achter-overbouw
 • Lichtgewicht vacuümpompen met hoge zuigcapaciteit
 • Veelal samenwerking met Stop&Go van het gekozen chassis mogelijk
 • Uitlaat vacuümpomp naar boven gericht
 • Optioneel ADR/SIR mogelijk

Bij een combi-rioolvoertuig hanteren we vaak een tank-in-tank structuur. Hierbij wordt de slibtank omringd door de schoonwatertank waardoor er een korte achter-overbouw en een evenwichtige verdeling over het chassis ontstaat.

Voor het uitvoeren van de zuigwerkzaamheden bieden we de mogelijkheid voor een cassette of zuighaspel met uithouder. Beide zijn handzaam in bediening en dragen bij aan het werkgemak van de bedieners.

We hanteren standaard een krachtige waterring vacuümpomp met een uitlaat die naar boven is gericht. Er is keuze uit diverse hogedruk pompen en opties voor afstemming op het werkgebied.

Hoe kan je de BekkerLaGram combi rioolvoertuigen het beste inzetten?

Het BekkerLaGram combi-rioolvoertuig is geschikt voor het langdurig en efficiënt uitvoeren van reinigings-, spoel- en zuigwerkzaamheden aan gemalen, hoofdriolen, riolen en duikers. Met de zuigcassette of grote zuighaspel kunnen de zuigwerkzaamheden soepel en gemakkelijk uitgevoerd worden. Het grote hydraulische hogedrukhaspel is zwenkbaar waardoor er goed boven het werkgebied gepositioneerd kan worden.

De verhouding van de gecombineerde schoonwater en slibtank wordt aan de hand van uw werkgebied en wensen bepaald. Indien nodig kan de schoonwatercapaciteit uitgebreid worden met zadeltastanks. We hanteren diverse soorten vacuüm- en hogedruk pompen en kijken graag samen met u naar een passende configuratie voor uw inzet.

Samenstellen combi rioolvoertuig

Voor een optimale afstemming op uw wensen en werkgebied kijken we samen naar u naar de mogelijkheden voor een optimaal combi-rioolvoertuig. Afhankelijk van de configuratie wordt er gekozen voor een 3-assig of 4-assig vrachtwagen chassis. We houden hierbij rekening met de geldende milieu- en veiligheidsnormen, ergonomie voor de bedieners, levensduur, laadvermogen en gewichtsverdeling.

Meer weten?

  Bent u benieuwd of een dergelijk voertuig voor uw organisatie interessant kan zijn?

  Onze vertegenwoordigers vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij op het gebied van rioolvoertuigen kunnen bieden.

  Fabian Bras
  Directeur