BekkerLaGram HD-rioolreiniging

Voor het efficiënt en langdurig doorspoelen van rioleringen en huisaansluitingen is er het BekkerLaGram hogedruk rioolvoertuig. Deze opbouw kenmerkt zich door een hoge watercapaciteit en krachtige hogedruk pompen.

Er zijn diverse zwenkbare haspels mogelijk, afhankelijk van uw wensen en werkgebied. Daarnaast is er standaard een tweede compact haspel aanwezig voor het uitvoeren van specifieke spuitwerkzaamheden.

De BekkerLaGram hogedruk rioolopbouw kenmerkt zich door een robuuste bouw en is geschikt voor vrijwel elke ontstoppingsklus. We kijken graag samen met u naar de juiste configuratie voor de beoogde inzet.

De voordelen BekkerLaGram hoge druk rioolreiniging

 • Hoge watercapaciteit
 • Voorzien van anti-klots systeem
 • Veel opbergruimte
 • Korte achteroverbouw
 • Robuust groot zwenkbaar hoge druk haspel
 • Intuïtieve bediening
 • Robuuste HD-pomp met hoge capaciteit

De hoge druk rioolopbouw is toegewijd aan het doorspuiten van verschillende riolen en aansluitingen. Voor het veilig vervoeren van de grote hoeveelheid water is er een anti-klots systeem in de tank ontworpen.

Door de tankstructuur is er sprake van een korte achteroverbouw en voldoende ruimte voor het plaatsen van kasten en andere opbergmogelijkheden.

Er is sprake van intuïtieve bediening die we in eigen huis hebben ontwikkeld. Qua hogedruk pompen zijn er verschillende mogelijkheden, afhankelijk van uw wensen en werkgebied.

Hoe kan je de BekkerLaGram Hoge druk rioolvoertuigen het beste inzetten?

Onze hogedruk riool opbouwen zijn gericht op het snel en vakkundig oplossen van verstoppen bij hoofdriolen, huisaansluitingen en duikers. Door de specifieke inzet van deze opbouw is er sprake van een hoge capaciteit aan water. Dit resulteert in een zeer autonoom voertuig waarmee langdurig spoelwerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

De besturingstechniek  wordt bij ons in huis ontwikkeld waardoor we een goede afstemming tussen functionaliteiten van de opbouw en het bedienen van de opbouw garanderen.

Samenstelling hoge druk rioolvoertuig

Voor een optimale afstemming op uw wensen en werkgebied kijken we samen met u naar de mogelijkheden voor een optimaal hogedruk rioolvoertuig. Dit kan variëren van een compact chassis-cabine voertuig tot een 3-assig vrachtwagen chassis. We houden hierbij rekening met de geldende milieu- en veiligheidsnormen, ergonomie voor de bedieners, levensduur en laadvermogen.

Meer weten?

  Bent u benieuwd of een dergelijke voertuig voor uw organisatie interessant kan zijn?

  Onze vertegenwoordigers vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij op het gebied van rioolvoertuigen kunnen bieden.

  Fabian Bras
  Directeur