KROLL rioolvoertuigen

BekkerLaGram is in Nederland officieel dealer van het merk KROLL uit Duitsland. KROLL is al 50 jaar actief in meer dan 40 landen en heeft inmiddels 4000+ rioolvoertuigen geleverd.

KROLL werkt volgens een gestandaardiseerd modulair systeem en de opbouwen zijn onder andere andere te voorzien van water recycling. Deze verfijnde en toch robuuste techniek zorgt er voor dat het water uit het slib gefilterd wordt waardoor men met relatief weinig water lang autonoom kan werken.

Deze autonomie kan worden uitgebreid met het kiezen voor een variabele tank. Middels een verschuifbare wand kan de verhouding tussen schoon water en slib gedurende de dag aangepast worden naar de behoefte.

Hiermee zijn de KROLL voertuigen een mooie aanvulling op de BekkerLaGram rioolvoertuigen. We kijken graag samen met u naar het meest geschikte voertuig voor uw inzet.

 

De voordelen KROLL rioolvoertuigen

 • Geoptimaliseerde vermogensregeling
 • Variabele tankindeling mogelijk
 • Water recycling mogelijk
 • Voorraad KROLL onderdelen
 • Opgeleid personeel door KROLL
 • Intelligente KROLL Can-Matic besturing
 • ADR keurmerk mogelijk

De KROLL opbouwen zijn standaard voorzien van een geoptimaliseerde vermogensregeling zodat u de werkzaamheden energiezuinig kan uitvoeren, zonder kracht te verliezen.

Als officiële partner van KROLL hebben we alle courante onderdelen op voorraad zodat we u snel kunnen helpen bij onderhoud of een reparatie. Daarnaast zijn onze monteurs opgeleid om onderhouden op een veilige en professionele wijze uit te voeren.

De logische besturingsstructuur en de juiste monitoring via moderne CAN-bustechnologie verhogen het comfort van de bedieners. De KROLL opbouwen zijn verkrijgbaar met een ADR-uitrusting en bijbehorend keurmerk.

Hoe kan je de KROLL rioolvoertuigen het beste inzetten?

De KROLL rioolvoertuigen zijn door hun mogelijkheden voor slim watermanagement goed toepasbaar voor het uitvoeren van reinigings-, spoel-, en zuigwerkzaamheden aan gemalen, rioleren en duikers in met name buitengebieden. Met de cassette en simultaan uithouder kunnen deze werkzaamheden comfortabel uitgevoerd worden. De opbouwen zijn ook verkrijgbaar in ADR-uitvoeringen waarmee het inzetbaar is als reinigingsvoertuig voor de industriële sector.

Samenstellen rioolvoertuig

Voor een optimale afstemming op uw wensen en werkgebied kijken we samen met u naar de mogelijkheden voor een optimaal rioolvoertuig. Afhankelijk van de configuratie wordt er gekozen voor een 3-assig of 4-assig vrachtwagen chassis. We houden hierbij rekening met de geldende milieu- en veiligheidsnormen, ergonomie voor de bedieners, levensduur, laadvermogen en gewichtsverdeling.

Meer weten?

  Bent u benieuwd of een dergelijke voertuig voor uw organisatie interessant kan zijn?

  Onze vertegenwoordigers vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij op het gebied van rioolvoertuigen kunnen bieden.

  Bas Scheele
  Vertegenwoordiger